top of page
20191018_SuiteTerraceView_OP2_V3_low-res.jpg

Queens Quay

Situated on the Waterfront Toronto Bayside area, the project is designed to maximise views towards the lake. The facade is clad with illuminating metal panels that reflect the sun and water off of the building and interact with the surroundings, creating an ever changing building.

Suites are designed to maximise views of the lake and downtown Toronto.

Reflective metal panels in white and grey create a movement on the building facade and change with the light and reflection of the sky and water.

The indoor amenity space is located in the podium and includes a board room, social lounge, coworking lounge with coffee bar, study room, massage room, fitness room, yoga room , change rooms, a catering kitchen and the property management office.

19003 Queens Quay_20191114_Site Plan_low-res.jpg
20191129_Eye_Level_Day_02.jpg
20191114_Hero Eye level_low-res.jpg
20191018_SuiteTerraceView_OP2_V3_low-res.jpg
20200306_19003 Colour Rendering v2_Floor Plan 2nd Level_low-res.jpg
20200306_19003 Colour Rendering v2_Study Room_low-res.jpg
20200306_19003 Colour Rendering v2_Party Room_low-res.jpg
20200304_19003 Colour Rendering v2_ Bar + Lounge_Option1_low-res.jpg
20200306_19003 Colour Rendering v2_Fitness_low-res.jpg
20200107_19003 Queens Quay Stage 3 _v4_12th Floor Amenity_Colour Rendering (People)_low-re
20191106_Aerial Close Up_02_low-res.jpg
bottom of page